Campus d’estiu: Un somni d’estiu

350,00 €
Campus d’estiu: Un somni d’estiu

PROGRAMACIÓ | VIDEOJOCS | FOTOGRAFIA | CINEMA | DIBUIXOS ANIMATS | REALITAT AUGMENTADA | ROBÒTICA

L’estiu arriba i també la quarta edició del Campus Techkids pensat per nens i nenes de 6 a 12 anys. Enguany us presentem Un somni d’estiu, el primer campus pensat per somiar despert.

Amb el pijama com a uniforme viureu somnis que us transportaran a altres mons, diferents períodes temporals i històries trepidants.

No us podeu perdre aquest estiu els somnis que us tenim preparats durant cinc setmanes plenes de cinema, videojocs, fotografia, programació, creativitat, disseny, robòtica, realitat augmentada i moltes sorpreses més.

Us prometem que no us costarà agafar el son quan us expliquem tot el que hem previst per aquest mes de juliol.

Got de llet amb galetes, un conte abans d’anar a dormir i el campus Un somni d’estiu comença!

 

La setmana del 25 al 29 de juny somiarem Viatge al futur, un somni futurista en el qual la programació i els videojocs en seran els seus protagonistes. Com els personatges d’Star Wars conviureu amb una tecnologia avançada i programareu els vostres videojocs d’aventures, us comunicareu amb codis secrets i fareu invents dignes del pròxim segle!

La setmana del 2 al 6 de juliol tindreu un somni en el passat quan els colors encara no s’havien inventat. Amb l’ajuda de la fotografia afrontareu la setmana de Retorn al passat. Amb les càmeres immortalitzareu els moments més entranyables d’antany amb fotografies antigues com les dels vostres avis i àvies.

La setmana del 9 al 13 de juliol agafeu-vos bé als llençols perquè tindrem Una nit de malsons, però no patiu que només és un somni! El vostre malson estarà inspirat en la pel·lícula de Diseny Coco. Així que haureu d’agafar les càmeres i gravar alguna de les escenes de la pel·lícula de por de Disney.

La setmana del 16 al 20 de juliol us llençareu a Un somni fantàstic! Dissenyareu un món de fantasia en la vostra tira de dibuixos animats. La creativitat i la fantasia seran el laitmotiv del somni. Mai somiar havia estat tan fantàstic!

La setmana del 23 al 27 de juliol aconseguireu superpoders amb el vostre últim somni d’estiu. Construir robots impossibles i modelar personatges de realitat augmentada us permetran tenir el poder de la omnipresència i estar en més d’un lloc al mateix temps!

 

Així que si aquest estiu voleu tenir els millors somnis de la vostra vida el Campus Techkids us espera! Shhh no feu soroll que estan dormint 😉

Per inscriureus cal que:

1- Seleccioneu el nombre de setmanes que voleu participar en el campus.

2- Us apareixerà una altra pantalla per fer la inscripció.

3- En el moment de la inscripció marqueu quines dates voleu participar en el campus.

Dades del Curs

  • Durada 100 hores
  • Data Inici 16.07.2018
  • Data Final 29.07.2018
  • Horari 9:30h - 13:30h
  • Edat 6 a 12 anys
  • Places Lliures 35
  • Observacions:

    Servei d'acollida gratuït: de 8:30 a 9:30h i de 13:30 a 14:00h Servei carmanyola: de 14:00 a 15:30h * Descompte del 20% sobre la inscripció del segon germà (Cupó descompte: GERMANSZETA2) * Descompte del 30% sobre la inscripció del tercer germà (Cupó descompte: GERMANSZETA3) * Descompte del 10% per famílies monoparentals o nombroses (Cupó descompte: FAMILIAZETA)

wavatar
Conjunt d'educadors d'ERAM Zeta amb experiència en l'àmbit del lleure i especialitzats en Audiovisuals, Multimèdia i Arts escèniques.
wavatar
Després de titular-se com a tècnic Superior en il·lustració a l’Escola d’Art d’Olot, decideix emprendre el Grau en Audiovisuals i Multimèdia a l’EU ERAM per complementar i ampliar els seus coneixements. Entre diferents projectes que ha realitzat, hi trobem els dos disenys de les samarretes del 2017 a la vegada que la creació dels personatges del casal d’estiu 2017 de l’Eram Z. “De totes les virtuts que podem aprendre no hi ha una altra característica més útil, més necessària per a la supervivència i amb més probabilitats de millorar la qualitat de vida que la capacitat de transformar l'adversitat en un desafiament que pugui proporcionar-nos gaudir” ― Mihály Csíkszentmihályi
wavatar
Actualment, estudiant de segon del grau en Audiovisuals i Multimèdia de l'EU ERAM, i de primer en el grau de Biotecnologia de l'UDG, entre projectes a destacar una aplicació per nens amb diabetis que va guanyar diversos premis a escala catalana. " L'important és no deixar de fer-se preguntes" Albert Einstein
350,00 €