Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Nom i cognoms
Adreça electrònica

L’escola de la generació digital

 

Cursos de formació tecnològica i eduteniment per a nens i nenes de 4 a 17 anys.

Miquel Bisbe

Director

Jessica Robles

Cap de projecte

Judit Formatgé

Coordinadora

Albert Sánchez

Programador i monitor

Joan Adrover

Dissenyador gràfic

Laia Font

Community Manager

Quim Güell

Monitor

Albert Estany

Monitor

Eduard Ferrer

Monitor

Xavier Utiel

Monitor

Fran Martin

Monitor

L’Escola ERAM Zeta, projecte educatiu de l’Escola Universitària ERAM i ERAM Medialab, sorgeix amb la finalitat d’educar en l’ús de les noves tecnologies aplicades, les arts escèniques i la creativitat amb l’objectiu de preparar a la societat pels reptes socioculturals i econòmics del segle XXI.

 

ERAM Zeta està dirigida a nens des de 4 anys fins als 17 que volen formar-se en el camp de les noves professions creatives.

 

L’escola aposta per una formació multidisciplinària basada en l’eduteniment, en el qual a partir de jocs, recursos innovadors i processos creatius, realitzen un trajecte formatiu amb l’ús dels audiovisuals i les noves disciplines artístiques com a eix transversal, estimulant així la seva imaginació i habilitats digitals.

 

ERAM Zeta es caracteritza per utilitzar metodologies d’aprenentatge significatiu, amb les quals els alumnes són el centre dels processos d’ensenyament-aprenentatge.

 

Dins del seu programa formatiu ofereix extraescolars a les escoles durant el curs escolar destinades a alumnes d’educació primària i secundària.

 

A més a més, organitza tallers i campus en períodes de vacances. En destaca el Campus Techkids destinat a alumnes de 6 a 12 anys que es celebra durant el mes de juliol.