Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Nom i cognoms
Adreça electrònica

Fira Playmobil

A Girona saben com passar-s’ho bé i per aquesta raó la fira de Girona va organitzar una fira de col·leccionisme Playmobil. Com a ERAM Zeta ens agrada la gresca, vam decidir anar-hi de cap. Vam realitzar un taller d’stopmotion amb figures Playmobil pels petits i s’ho van passar la mar de bé!

Quan els nens arribaven teniem preparades tres estacions d’ambients diferents: el camp, la ciutat i el mar. Per grups de 3 a 5, havien de crear una història amb els personatges sobre el fons que contextualitzava l’escena. Els participants, movien a poc a poc i amb cura els Playmobils abans de fer cada fotografia.  Finalment, feien un vídeo amb la seqüència fotogràfica creant un stopmotion. Vam descobrir tresors amagats, esmorzar després de treballar al camp i fins i tot detenir a un lladre! En pocs minuts els participants fotografiaven històries meravelloses aconseguint vídeos de primera.

 

A més, cadascun dels vídeos realitzats participava a un concurs on el guanyador anar  (Alerta Spoiler!) al casal d’ERAM Zeta de Setmana Santa. Desitgem molta sort a tots partícips!

 

 

No Comments

Post a Comment

Codi de seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscripció a ERAMZeta

Vols estar al dia de totes les novetats d'ERAMZeta? Subscriu-te!
Nom i cognoms
Adreça electrònica
Segur i sense spam