Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Nom i cognoms
Adreça electrònica

D’aquí a Bollywood! Teenstar

El Teenstar encén els focus aquest juliol per acollir a les joves promeses d’entre 13 i 18 anys del món de la interpretació, cançó i dansa. La temporada d’espectacles encara no s’ha acabat perquè queda una última funció dirigida i interpretada pels participants d’ERAM Zeta com a Filmmakers, i els Teenstars, com a actors i actrius principals.

Una experiència inolvidable plena d’escenes de cant i ball inspirades en el continent asiàtic que us permetrà demostrar el vostre talent artístic protagonitzant un dels esdeveniments més importants de l’estiu, ja que actuareu en el primer film de Bollywood d’ERAM Zeta.

Els coreògrafs seran els que us dirigiran en aquesta experiència teatral i musical, sense precedents a la ciutat de Girona, que culminarà amb l’estrena del film a la gran pantalla.

Curs finalitzat

banner-landingpage-bollywood

Professora

Verónica Morales

Llicenciada en art dramàtic per l’Escola de Sevilla és actriu i ballarina de dansa clàssica, flamenc, balls llatins i de saló. A més a més, compte amb una àmplia experiència com a professora de dansa en diferents disciplines.

Inscripció al curs

INSCRIPCIONS TANCADES

No Comments

Post a Comment

Codi de seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.