Get Amazing Stories

Get great contents delivered straight to your inbox everyday, just a click away, Sign Up Now.
Nom i cognoms
Adreça electrònica

Cursos de Setmana Santa ’17

Cada any per Setmana Santa ERAM Zeta pretén crear un espai lúdico-formatiu en què els participants dels nostres tallers puguin aprendre i gaudir de les noves tecnologies aplicades amb un programa pedagògic innovador, en unes instal·lacions equipades amb espais i materials professionals i en un ambient familiar.

Per l’etapa d’Educació Infantil (P3, P4 i P5) la creativitat, la descoberta i l’experimentació són els tres eixos principals del taller Imagina fent el click. Amb unes dinàmiques variades i amb un temps de durada baix, s’estimula als infants perquè despertin la seva curiositat i habilitats envers a la sensibilitat artística, les capacitats comunicatives i el treball en equip entre d’altres.

 

Imagina fent el click es desenvolupa dins d’un món de fantasia en què els participants reinterpreten La llegenda de Sant Jordi mitjançant una sèrie de fotografies creatives.

 

Per aconseguir reproduir l’Edat Medieval els nens es disfressen, es maquillen, fan els decorats… i molt més. Aquestes activitats es combinen amb jocs de taula, activitats psicomotrius, joc simbòlic i activitats tecnològiques.

 

 

Per l’etapa d’Educació Primària (1r a 6è) desenvolupen un projecte interdisciplinari a partir de la pel·lícula Zootropolis titulat Zootropolis, una aventura salvatge. Un film que parla sobre els estereotips i l’esforç per aconseguir els somnis d’un mateix.

 

Durant el taller els alumnes realitzen les fases de preproducció, producció i edició del remake d’un fragment de la pel·lícula. Per dur a terme el projecte treballen diferents disciplines artístiques, adquireixen responsabilitats dins del grup de treball i desenvolupen la competència digital. Les dinàmiques s’organitzen en petits workshops que desemboquen en un producte final, com és el remake. En el transcurs de cada taller els nens experimenten les diferents fases creatives que comporta un rodatge professional des d’una perspectiva educativa, pràctica i lúdica.

 

 

Finalment, per l’Etapa d’Educació Secundària (1r ESO a 2n de BAT) utilitzem la xarxa social d’Instagram per aprofundir en diferents camps de la fotografia en el taller #instagramer. Mitjançant la simplicitat, la instantaneïtat i eines d’edició d’imatge fixe es crea un punt de vista personal utilitzant el llenguatge de la imatge.

 

De la mà del fotògraf gastronòmic Marc Rubirra ens centrem en la fotografia minimal, foodie, street photography i landscape-nature. Cada jornada és una sessió fotogràfica al voltant d’un bloc de continguts. Mitjançant aquestes pràctiques s’introdueixen conceptes de funcionament de la càmera, il·luminació i composició. Perquè aprenguin a utilitzar la imatge com a eina comunicativa i artística.

No Comments

Post a Comment

Codi de seguretat * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Subscripció a ERAMZeta

Vols estar al dia de totes les novetats d'ERAMZeta? Subscriu-te!
Nom i cognoms
Adreça electrònica
Segur i sense spam