Zootroplis, un remake salvatge [Setmana Santa ‘17]

Els dies 10, 11, 12 i 13 d’abril hem estat fent un curs de cinema amb nens i nenes de 4 a 12 anys. Han estat pocs dies, però molt intensos. Amb una escena de l’exitosa pel·lícula inspirada amb el “Padrino” hem simulat un rodatge real. El primer dia els hem introduït en el món del cinema explicant-los quins rols hi ha a dins d’un rodatge, és a dir, el director, el càmera, el director de fotografia, el productor, el director d’art, etc. Després hem repartit els papers i cada nen ha hagut de representar un rol. Per altra banda, també necessitàvem actors i actrius! Els càstings han estat renyits, però finalment hem trobat un paper per a cada alumne. Així doncs, el segon dia ja hem començat a gravar. La feina l’hem dividit que la següent manera. El dimarts un grup s’ha posat davant la càmera i l’altre darrere i el dimecres hem intercanviat els papers. Read More

Setmana Santa a Bescanó

Què teniu pensat fer per aquesta setmana santa? Nosaltres tenim pensat passar-nos-ho d’allò més bé fent activitats tecnològiques!!!

Per Setmana Santa traiem del calaix Inside Out àmpliament premiada i ens endinsem en un món d’aventures tecnològiques. Riley Anderson, una nena d’onze anys, es trasllada amb els seus pares a una ciutat nova, aquest esdeveniment causa una sèrie d’alteracions en el seu estat emocional protagonitzades per l’alegria, la tristesa, la por, el fastig i la ira.

Els reptes als que haurà de fer front articularan les activitats audiovisuals i multimèdia en una setmana plena d’activitats estimuladores per als nens i nenes que els permetran programar una pantalla de videojocs, dissenyar en 3D alguns dels personatges del film i fotografiar les escenes més representatives i divertides del llargmetratge. Tot dins d’un marc de joc, treball cooperatiu i creativitat.

Les activitats es duran a terme els dies 10, 11, 12 i 13 d’abril de 9:00 a 13:00 a la Biblioteca Josep Fontbernat i Verdaguer de Bescanó. Per a més informació: http://eramzeta.com/campussetmanasantabescano/